bună, dracilor

n-am murit, număr zilele până la 30 august și incă mă chinui să incep propoziţiile cu literă mare; nu cred că o să reușesc prea curând, acum mi se pare ciudat și ne-eu.

nu știu cum naiba am făcut de am ajuns pe wordpress și direct la statistici. eu la ora asta trebuia să am pastila luată și să mă gândesc la tigroaica realistică zburătoare uriașă din dulapul meu așteptându-l pe nea Ene să mi se vânture printre gene. dar m-am trezit aici, și UAU, lumea incă-mi dă follow, și click-uri, și probabil mă injură printre dinţi, dar hei: am trafic. dubios, foarte.

incerc să nu aberez și să rezum ultima lună pentru că astăzi, 13 august, se face exact o lună de când mi-am schimbat (aproape) complet stilul de viaţă. adică dorm (somnifere), ma trezesc la 6, mănânc sănătos, mă mișc destul de mult și de mâine mă obligă Reby să și alerg, imi port ochelarii (lipiţi cu scotch cum sunt), sunt ordonată, gătesc, beau numai apă de la izvor, doi litri pe zi și mă piș din 5 in 5 minute, am invăţat să respir corect, gândesc pozitiv, sunt răbdătoare, liniștită, ambiţioasă (prea), am luat ceva decizii, incep curând o mică „afacere” și-s fericită. motivul acelui aproape este că incă-s beţivancă și mai bag câte o ţigară ocazional. astăzi mi-aș fi luat de-o grijă trecând de la ness la cafea (citisem eu că are multe beneficii and shit), dar nu pot bea cafea că am tensiunea aiurea, in continuare sufăr de tremurături și palpitaţii de la licoarea asta neagra ca curu’ satanei, dar nu pot renunţa nici la ness’ că mă simt slăbită oricât ceai alb, verde, negru japo-chinez bag. abia aștept toamna și ploi, și frig, și pulovere, și instagram colorat. și nu mai zic de primăvară, că in fiecare an spun că-mi fac bucata mea de grădiniţă unde să-mi cultiv legumele mele aww. deocamdă vreau un lămâi la ghiveci căruia să-i pun numele Pișta. ah, și incă nu mă pot obișnui cu 3 mese fixe pe zi, dar dacă am invăţat ceva luna asta, am invăţat că pot trăi fără cola, cartofi, sare in exces, ardei iuţi și 3 linguri de zahăr in ness. mai am puţin și mă apuc de yoga…

sper că toate astea să nu fie o consecinţă a faptului că am prea mult timp liber.
_|_ veaţă

Posted from WordPress for Android

Reclame

12 răspunsuri to “bună, dracilor”

 1. sucuridecuvinte Says:

  You know, everytime when I read something on your blog, I smile. Eşti un exemplu pentru mine, tu. Ar trebui să-ți urmez noul stil de viață, dar, după cum ştii, lenea din mine mă ține sechestrată în beci cu lumina stinsă. Dar am progresat acum un minut, m-am ridicat din pat, yuuhuu.
  Bă, stai numa. Că în câteva zile o să înviu şi io, şi atunci să vezi tu viață pusă la punct. (Încerc să nu râd şi să-mi conving mintea că asta nu-i o glumă).

 2. „Strong people don’t put others down… They lift them up.”

  Nu stiu cum faci dar intotdeauna imi dai incredere in mine si ma motivezi sa fac tot felul de lucruri de care nu ma cred in stare .
  Dupa ce ti-am citit postarea azi dimineata am baut juma de litru de apa in timp ce mergeam prin casa in pas alergator xD

  Ar fi faina o rubrica cu progresele tale in … chestia cu sportul si nutritia si toate nebuniile tale :3

  I love you and i’m so, so happy for you. ❤
  Succes in continuare :pup:

  • Julia says: Says:

   sorry că răspund așa târziu, mi s-a stricat telefonul. m-am gândit și eu la o rubrică de genul ăla și-o să mă mai tot gândesc :)) sunt intr-o dilemă cu blogul, iţi scriu eu când fac rost de-un telefon.
   mulţumesc, Mară, pentru comentarii, mereu imi pui zâmbetul pe faţă și mă incurajezi să continui chestii stupide ❤ lăv ya.

 3. sa nu mai zici ca-ti dau mesaj cand vreau ceva .. mai citesc ocazional ce scrii aici … no point being vulgar towards me

 4. idealistul Says:

  Ma bucur ca esti fericita, Julia…

 5. Ce e cu tine, man…

zi una de jale

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: