UTOK caută un geniu al aplicaţiilor mobile.

Be Tomorrow’s App Genius este un concurs organizat de cei de la UTOK pentru tinerii care știu să dezvolte aplicaţii de Android. Premiul cel mare este de 2000€ și inscrierile au loc până in data de 19 aprilie, deci grăbiţi-vă și daţi vestea mai departe :D.

Acum ca să răspund și eu provocării blogaliniţiative, trebuie să recunosc că imaginaţia mea a cam luat-o razna și am inceput să mă gândesc la tot felul de aplicaţii care detectează pletoși pe o rază de 5 km, care alungă câinii vagabonţi prin fluiere, vibraţii, unde speciale, prin care poţi să-ţi personalizezi propria pizza pe micul ecran și să plasezi comanda spre cea mai apropiată pizzerie și una și mai SF: să schimbe design-ul exterior al telefonului după preferinţele tale. Asta ar fi tare.

Dar una mai serioasă, care m-a pus pe gânduri este Aplicaţia Ochișor – și nu râdeţi, știu că sună dubios, insă e primul nume care mi-a venit in minte :)).
Așa cum au spus blogalinitiative: Trăim intr-o lume in care există aplicaţii pentru absolut orice !
Petru ca suntem tot mai absorbiţi de tehnologie și majoritatea, in special a copiilor și adolescenţilor, petrecem mult timp cu ochii in micile ecrane ale telefoanelor, fie că scriem, trimitem mesaje, ne jucam sau testăm noi aplicaţii, ne forţăm ore in șir ochii și ar fi interesant să existe o aplicaţie care să anunţe periodic: băi, mai ia o pauza ! și să insiste, fiindcă suntem incăpăţânaţi. Iar pentru cei neinspiraţi, care nu au idee ce să facă cu mâinile când nu au un telefon prin apropiere, să vină și cu idei: fă-ţi temele, plimbă-ţi pisica, imbrăţișează un copac, cumpără chestii nefolositoare, ai o oră să inveţi să mergi voios in pas de cha-cha.
Să conţină un program de exerciţii pentru relaxarea ochilor – pentru că nu știu despre voi, dar eu cu cât sunt mai obosită, cu atât sunt mai trează, agitată și nu pot adormi, deci stau cu ochii in telefon – si de ce nu, că tot ni se permite s-o dăm in SF, să-ţi scaneze ochiul și să-ţi spună cât % este obosit, solicitat și de câtă pauză ai nevoie pentru a-și reveni (poate să-ţi calculeze și dioptria). Ori să regleze singură luminozitatea potrivită ochilor tăi… dar deja gândesc prea departe, așa că mă opresc aici.

Sunt curioasă, dacă v-aţi pricepe, voi ce aplicaţii aţi inventa? 😀

Posted from WordPress for Android

6 răspunsuri to “UTOK caută un geniu al aplicaţiilor mobile.”

  1. Aia cu detectorul de pletosi e geniala :)))
    Nu le am cu aplicatiile.As face o aplicatie care sa ma ajute sa ma organizez mai bine cu scoala si antrenamentele ca nu am timp de nimic!!

  2. Foarte interesant! Cand aflam castigatorul?

  3. O aplicatie care sa faca de mancare :>

zi una de jale

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: