Pușcărieee.

Știu că intr-o zi o să-mi fie dor de școală și o să mă consider o mare fraieră că n-am apreciat această minunabilă perioadă din viaţa mea, dar azi am chiluit de la o oră neimportantă, iar proful le-a dat vin fiert ăstora care au rămas și mă oftic, așa că asta este răzbunarea mea. Pentru că chestii gratis și pentru că profitoare.
Sunt câteva chestii care mă depășesc legate de dragul meu liceu:

De ce nu există loc de fumat? Nu fumez și dacă aș fuma, nu aș fuma la colţ cu toată școala, dar domn’le, zilnic certuri pe tema asta. Mare chestie, desenezi un cerculeţ cu creta pe asfalt și pui un semn „loc de tras din pipă” si aia e. Nuuu, dar de ce să te complici? Mai bine punem camere de supraveghere și postăm profesori la toate colţurile, stăm la pândă după ei ca după niște infractori, ţinem 20 de minute din fiecare oră să-l certam pe
X si Y că a fost la fumat, consilii, „măsuri drastice” și așa mai departe. Păi nu? Adică cum adică? Profii fumează după școală și le pufăie la elevi in faţă, dar ei n-au voie să iasă din curte la aproximativ 20 de m să fumeze liniștiţi și să se intoarcă in clasă. Nu, ei (inconștient) fac din chestia asta un joc, care pe elevi ii incită, că e foarte funny să te joci de-a ninja cu proful de serviciu și apoi să-ţi povestești prin școală aventurile. Că dacă te calcă mașina? Sunt 20 de m și nici atât, e o străduţa mică, plină cu mașini ale profesorilor, șanse să treacă o mașină pe acolo sunt destul de mici, și să calce un elev de 18 ani… hai să fim seriosi !
De ce avem camere de supraveghere?
Oricum nu funcţionează. Ne tot mint ei: stai frumos, că te vede directorul. La ce poziţii dubioase am in bancă și căști albe, care se văd cum atârnă și din avion, ar fi trebuit să se ia directorul de mine zilnic. O singură dată a pornit-o, știu sigur, că venit de vreo 3 ori in clasă să se ia de noi din tot felul de nimicuri.
De ce vine directorul in inspectie sa vada cum ne comportam la ore, DACA EXISTA CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE?
In ultimul timp a tot venit la ore, s-a pus frumos in spate și mâzgălit ceva acolo. Chestia pe care nu o inţelege el și IN GENERAL, inspectorii, e că profesorii NU TREBUIE ANUNTAŢI DIN TIMP. Când aud un prof: invătaţi, vine maine directorul la ora, deja știu… ăsta mâine vine aranjat, frezat, cu poezia invăţată, glas de cocomârlă in călduri și s-a rezolvat. El a trecut testul, dar noi tot un prof de căcat avem. Cât despre comportamentul elevilor la oră, nu e logic că atunci când vine directorul toţi elevii sunt ascultători and shit? Unde dracu’ aţi studiat  voi psihologia elevilor, pe Insula Marea Brăilei? Parcă voi n-aţi fost niciodată elevi.
De ce avem magazin in curtea scolii?
Nu poţi lua nimic de acolo, numai produse de firme obscure de care n-a auzit nici nea Mărin din colţ, covrigi tari, jeleuri care se sfărâmă și …mor cand văd copii cu felii de pizza, care mai mult ca sigur sunt resturile de la restaurantul de lângă școală la cum arată, unde pizza oricum e jalnică, dar și jalnică, și veche, și reincălzită… scârbă infinită. Ar trebui să aibe fructe, măcar chestii comestibile, puii mei, e școală, copii mici, dracu’ știe ce ebola imprăștie marfa aia dubioasă.
De ce avem cabinet medical, dacă niciodată nu e nimeni acolo?
Ultima data când ia fost rău unei colege a trebuit să chemăm salvarea.
Mergi la cabinet, ţi-e rau, nimeni.
Mergi la cabinet, e cineva… Ce te doare? Dar de ce Cristos mă intrebi, dacă indiferent ce mă doare, ce maţ mă ustură și ce chiloţi mă rod, tu-mi dai tot aspirină?
De ce sunt toate profesoarele de franceza handicapate?
Am o scârbă infinită pentru o anumită profesoara, dar nici celelalte nu-s mai prejos. Mă jur, toate profesoarele de franceză pe care le-am avut au fost niște scrântite. Iar asta pentru care am o scârbă infinită am auzit că s-a mutat pe lângă mine. Vreau o bazooka.

Și cine dracu’ face regulile cu absenţele? In mod normal, in școala mea, la 40 de absenţe ar trebui să fii exmatriculat. Ei bine, alţii au o sută (printre care și eu) și n-au primit nici măcar un preaviz de exmatriculare. E după preferinţele directorului or what? Ar trebui să mă simt specială? Pentru că lună trecută a zburat o colegă la 60 de absenţe.

P.S: Profu’, te-am văzut la volan azi, după ce mi s-a comunicat că ai turnat câteva paharele de vin. Așa exemple de oameni să tot avem in viaţă !

Posted from WordPress for Android

Reclame

2 răspunsuri to “Pușcărieee.”

  1. Nu mai fumezi? Ziceai ca e unul dintre lucrurile preferate?

    • Julia says: Says:

      Ăăă, imi place să fumez, oarecum. Am fumat și incă mai fumez din când in când, dar mi se pare o activitate banală, nu am fost niciodată dependentă, nici măcar fumătoare activă și in ultimul timp am observat că imi face rău fizic, deci … nu.

zi una de jale

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: