Ma cac in gheata voastra.

Daca n-ai trait sub o piatra in ultima luna, e imposibil sa nu fi auzit de „intelectualnicul” eveniment care ia amploare pe toate retelele de socializare: ICE BUCKET CHALLENGE. *FUUUUUU*

Treaba cu lighianul de gheata turnat in cap in scopuri umanitare. Ideea nu ar fi fost in totalitate rea, daca intr-adevar AR DONA CINEVA CEVA. Dar internetul vuieste de asemenea „challenge accepted” si „nominalizari”, in timp ce Africa moare de sete. Daca fiecare individ care a participat la challenge ar dona intr-adevar un leu sau un lighean de apa, in pana mea, ar merita, dar joaca asta devine penibila si insistenta. Facebook, instagram, tumblr, au ajuns pana si la teveu. Ma cac in gheata voastra. Sau pe, cum va place.

Nu pot intelege gandirea asta cum ca, ai nevoie de UN MOTIV sa faci un bine, sa ajuti un om etc. Ai nevoie de un Dumnezeu, ca sa fii un om bun, ai nevoie de un trend sa-ti aduci aminte ca exista oameni care au nevoie de tine, ai nevoie de-un reminder sa nu uiti ca esti om. Ma rog, asta in cazul in care intr-adevar a donat cineva ceva pana acum. Insa ma indoiesc, cred ca multi nici n-au retinut partea cu donatia, o fac de „distractie”… da, foarte distractiva-i apa rece, ma ia cu tremurici.

Si cum Alex a venit cu ideea de „Plastic Bag Challenge: unde cei care vor să dovedească ceva și care au curajul să-și  pună pe cap o pungă”, si cum suntem doi tineri inovatori, care vrem sa salvam planeta de specimene mondene, lansam si noi cateva (mai multe) provocari:

Carton Challenge, sa se bage intr-o cutie, sa-i ambalam si sa-i trimitem in Timbuktu.
Knife Challenge să-și taie venele să să vedem cine rezistă mai mult până moare.
Electric Challenge, sa-si bage degetele-n priza, sa vedem caruia i se scoala parul din cap mai inalt ca Turnul Eiffel.
Mafia Challenge să se arunce intr-un lac cu pietre la picoare să vedem cine ajunge mai repede la fund.
Creion Challenge, sa-si bage un creion in nas, sa vedem care ajunge primul la creier.
Building Challenge – scopul jocului este să vedem cine ajunge mai repede de la etajul 4 pe pavgiul din fata blocului ,puncte bonus pentru cantitatea de sange scursă.
Recunosc, Alex m-a batut la jocul asta, n-am fost prea inspirata in seara asta. Daca ai idei de trenduri care ne-ar face viata mai buna, let us know.
Later edit:
Atat !
Reclame

3 răspunsuri to “Ma cac in gheata voastra.”

  1. Oo mă simt vedetă deja

  2. Toţi oligofrenii au început să-şi toarne apă în cap pentru câteva like-uri.Pun pariu că mulţi dintre ei nici măcar nu ştiu cum şi de ce a pornit „treaba” asta.

zi una de jale

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: