Femeia cu barbă.

Citeam (din greșeală, mi-a apărut in reader) un articol al revistei – atenţie – ARMONIA despre stârpiturile… nu, staţi să mă exprim exact ca dânsul: liaota dezgustătoare a stârpiciunilor pământului (gay și lesbiene – „amestecaţii satanici”)și sincer spun, eu dacă aș sta pe site-uri creștine m-aș imbolnăvii ori cu inima – de atâta ură câtă pompează aștia in cuvinte, ori cu capul – de nervi, pentru că imi este imposibil să inţeleg cum poate un om să aibe o gândire atât de limitată și cre(ș)tină in anul 2014. Unde este bunătatea, toleranţa,ARMONIA? Mi-e efectiv silă de asemenea oameni, care judecă fără să fii cunoscut o persoană gay la viaţa lor, mi-e silă de superioritatea pe care o afișează, prin tentele ironice și prin cuvintele lor antice, inţelepte și pompoase („stârpituri” – vai de capul și de zilele voastre). Cu riscul de a vă oripila, scârbi, jigni, vă spun că gay-ii nu sunt atât de puţini pe cât credeţi, și este posibil să fii cunoscut unul, fără să vă fi dat seama. De ce? Pentru că sunt oameni și nimic altceva. Am cunoscut și-am să mai caut să cunosc astfel de oameni, pentru că cei pe care i-am cunoscut (și au fost destul de mulţi) sunt niște oameni lipsiţi de prejudecăţi, care nu te judecă și nu te condamnă că ești așa cum ești, sunt oameni creativi și independenţi, de cele mai multe ori artiști cu care poţi purta discuţii religioase cu ei, fără să se umfle-n pene și să arunce cu căcat in creștini, așa cum fac creștinii cu ei. Repet: nu generalizez, vorbesc strict despre homosexuali pe care am avut ocazia să-i cunosc. De restul nu spun, pentru că e posibil să existe și gay dezaxaţi, la fel cum există și herero dezaxaţi. Dar cu ce sunt heterosexualii dezaxaţi mai presus decât gay-ii? Sunt total depășită de ideile astea. Și de bomba: „dacă se legalizează căsătoriile gay, urmează legalizarea pedofiliei” – ce treabă au una cu alta? Eu cred că fiecare are dreptul să facă sex cu cine vrea, in ce mod vrea, cât timp și acel cineva este de acord și se simt bine impreună. Vă obligă cineva să le ţineţi lumânarea sau ce? Dacă eu am dreptul să-mi sărut iubitul pe stradă și ei au dreptul să facă asta. Că nu mi se pare mie ok, că nu-mi plac nici măcar cuplurile hetero care fac schimb de salivă in mijlocul drumul, asta e altceva, dar dacă se intâmplă să fiu martoră la așa ceva pur și simplu imi mut privirea, pentru că nu mă obligă nimeni să mă uit, cum nu mă obligă nici să mă uit la mame care iși bat copiii in mijlocul drumului sau bărbaţi care pipăie din mers fetiţe. Eu nu inţeleg dezgustul creștinilor (bărbaţi) pentru gay, nu e ca și cum ar diviniza femeia, căci si pe aia o fut o dată pe an, prin gaura de la ceaceaf și doar in scopul procrearii.
Eurovision, pentru că de la asta a pornit articolul – este un shituleţ. Cât despre Scoica-Cârnat a.k.a Femeia-Bărbat, mie imi e greu să cred că și-a lăsat barba pentru că ii place ei cum arată, pentru că arată horror. Cred că a fost doar un mesaj, unul chiar pașnic, și anume că toţi ar trebui să avem libertatea de a fii noi inșine, dincolo de societatea asta care respinge diferitul și pupă-n cur uniformizarea. Dincolo de acest pat a lui Procust.
Sunt atâtea probleme in lumea asta, iar pe noi ne deranjează in ce gaură și-o trag unii și alţii. Până la urmă, la ce relaţii există in ziua de azi, pot paria că homosexualii se iubesc mai mult și mai sincer, decât noi, „ăștia normali”. Iar datorită lor, a anormalilor și a sataniștilor ăstora numiţi „homosexuali” mulţi copii au fost și sunt salvaţi de chinul de a trăi intr-un orfelinat unde sunt aruncaţi de unii oameni așa-ziși normali. Vrem democraţie, dar ne pișăm pe ea când vine vorba de drepturile fiecăruia.

Ceea ce nu pricep ei cre(ș)tinii, e că nu ei au dreptul să judece, ci dumnezeul lor. Fiecare, in schimb, are dreptul să facă ce vrea cu viaţa lui, sau ceea ce simte, pentru ca nu vad ce-i rau in a iubi. Iar dacă este o „greșeală”, este greșeala lui dumnezeu. Pentru că s-a dovedit știinţific că homosexualitatea nu este o alegere, ci o modificare genetică produsă incă din uter. Și nu este nici o boală. Bolnavi sunt oamenii ăștia care imprăștie ură, in loc să facă ceva bun pentru societate, cum ar fi să-și ia gâtul.
Până şi acestor idioţi masonici ai Europei şi ai lumii  (care îl sanctifică pe…Marchizul de Sade şi a sa ideologie dementă!) trebuie să le pună cineva palma în piept: gata cu joaca voastră macabră, de virtualizare şi spurcare”.
Dragi creștini, dacă Dumnezeul vostru nu-i oprește, cine vă consideraţi voi să faceţi asta? Nu le am eu cu Biblia, dar am citit undeva acest citat din Iisus: „Fii milos, așa cum a fost și Tatăl tău, nu judeca și nu vei fi judecat!”.

Iar inainte să mă luaţi la ture, gândiţi-vă că minunăţia asta de calculator, de pe care  injuraţi orice persoană care are o opinie care nu coincide cu opinia voastră de cre(ș)tin, a fost inventată de un ateu homosexual: Alan Turing. Pace!

Later edit: dacă persoanele homosexuale sunt niște stârpiciuni păcătoase, persoanele care se nasc hermafrodite ce sunt și din păcatul cui?

Posted from WordPress for Android

Reclame

3 răspunsuri to “Femeia cu barbă.”

  1. Christine . Says:

    Iti dau dreptate in tot ceea ce spui !
    Persoanele LGBT sunt tot oameni si nu merita tratati asa , mai ales de persoanele care promoveaza pacea si armonia… sau pretind ca fac asta in timp ce se injosesc sa-i denigreze. Ipocrizia e in floare din pacate.. si tocmai in biserici.

  2. of, of, eu ti-am mai spus… te consumi prea mult pentru lucruri pe care altii nu dau niciun cacat. ai dreptate si asta e dureros…

zi una de jale

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: