Cum e vremea in Retardia?

Era o emisiune mai demult, care m-a șocat, despre cei mai zgârciţi oameni din lume și mi-am amintit cât de multe am invăţat din ea când am văzut o intrebare pe internet despre cum să trăiești bine cu bani puţini.
Astea sunt unele dintre cele mai ingenioase metode de a economisii banii:
1) Trage apa la toaletă o dată pe săptămână. Nu numai că este foarte igienic, dar te ajută să economisești o grămadă de bani cu care un om bolnav la cap ar plăti apa.
2) Nu da bani pe hârtie igienica. Ce rost are să dai bani pe ceva ce oricum arunci? Spală-te după fiecare căcare. Nu uita să folosești numai săpunuri de import, adică furate de la restaurantele care nu iși permit aparate de săpun lichid.
3) Fă duș imbrăcat. Ce rost are să irosești curent, apă și detergent, când poţi face duș și poţi spăla și hainele de pe tine in același timp.
4) Mănâncă din gunoaie. Toată lumea știe că data expirării e pusă cu mult timp inainte de a expira (sau după…).
5) Nu da bani pe chestii inutile, ca hainele și mobila, când poţi să le iei de la gunoaie. Mobila nici măcar nu e necesară! Te poţi uita la televizor la fel de bine și dintr-un fotoliu pufos, și dintr-un scaun pliant furat din piaţă.
6) Când ai o intâlnire, fă in așa fel incât partenera să fie de acord să comandaţi o singură porţie din orice. In așa fel, vă săturaţi amândoi și nu trebuie să-ţi faci griji că plătești pentru două persoane, fiindcă așa ceva este inacceptabil.
7) Fii un bun cetăţean și adună tot mărunţișul de pe stradă. Cineva ar putea să se impiedice de o monedă de 5 bani și să se rănească grav.
8) Ce dacă ai 16 conturi in bancă, două bășini și nu ţi-ai trăit viaţa de zgârcit ce esti? Cât timp mori ca un erou cu sacul de bani in braţe, fii fericit! Lumea o să-și amintească de tine, o să le spună povești nepoţilor despre cum le săreai gardul și le furai rahaţii câinilor pentru a le folosi ca ingrășământ la florile furate din parc și cum așteptai ploaia să le ude; cum alergai după autobuz in fiecare dimineaţă să nu te urci in el și să dai bani pe bilet sau cum așteptai ziua ta de naștere făcându-le sugestii prietenilor despre ce geluri de duș și șampoane să-ţi facă cadou, fericit la gândul că nu o să trebuiască să dai bani pe niște produse care contribuie la alterarea sănătăţii tale un an de acum incolo.

Amin.

Posted from WordPress for Android

Reclame

2 răspunsuri to “Cum e vremea in Retardia?”

  1. Nazareth Says:

    Deci nu cred. !:))
    E pe bune emisiunea ?

zi una de jale

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: